Harmonogram godzinowy szkolenia – grupa poranna
Harmonogram godzinowy szkolenia – grupa popołudniowa

Harmonogram szkoleń stacjonarnych

Piątek

13:30 – 14:15 zameldowanie oraz obiad,

14:15 – 16:45 I część szkolenia (2h 30 min.),

16:45 – 17:00 przerwa kawowa

17:00 – 19:30 II część szkolenia (2h 30 min.),

19:30 – 20:00 kolacja,

20:00 – 21:00 III część szkolenia (1h).

 

Sobota

09:00 – 11:30 I część szkolenia (2h 30 min.),

11:30 – 11:45 – przerwa kawowa,

11:45 – 14:15 – II część szkolenia (2h 30min.),

14:15 –  15:00 obiad,

15:00 – 18:00 III część szkolenia (3h),

18:00 – kolacja.

 

Niedziela

09:00 – 11:30 I część szkolenia (2h 30 min.),

11:30 – 11:45 – przerwa kawowa,

11:45 – 14:15 – II część szkolenia (2h 30 min.),

14:15 –  15:00 obiad,

15:00 – 16:00 III część szkolenia (1h).

Jesteśmy gotowi organizować szkolenia co tydzień. O tym, czy szkolenie się rozpocznie, decyduje ilość zgłoszeń na dany termin. Grupa musi liczyć min. 15 osób, aby szkolenie mogło się odbyć.

 

Zapraszamy do kontaktu ze specjalistą ds. rekrutacji w godz. 8:00 – 16:00, celem ustalenia daty udziału.

Kontakt:

Woj. lubelskie i małopolskie:
Agata Jastrzębska
tel. 506-321-531
agata.jastrzebska@syntea.pl

Woj. świętokrzyskie i podkarpackie:
Anna Kardasz-Pajączek
tel. 505-496-573
anna.kardasz@syntea.pl